Monden

Cinema City deschide peste 230 săli de cinema în toată ţara pe 11 septembrie

Cinema City România îşi redeschide vineri, 11 septembrie, cinematografele din întreaga ţară - 26 de multiplexuri, cu un total de 233 de săli, în 19 oraşe, oferindu-le cinefililor ocazia de a se bucura, din nou, de filme pe marele ecran şi de cea mai bună experienţă cinematografică, în siguranţă, respectând toate reglementările şi măsurile stabilite de autorităţi.

Câteva gânduri ale lui Mooky Greindinger, CEO-ul Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe la nivel mondial (din care face parte şi lanţul Cinema City), despre redeschiderea cinematografelor în Romania: Suntem încântaţi să revenim pe marile ecrane şi impresionaţi de încurajările numeroşilor cinefili, care, prin prezenţa lor în salile redeschise deja în Europa şi SUA, ne arată că cinematograful este iubit şi de neînlocuit. Pentru că ştim cât de dor v-a fost să mergeţi la film, avem deja confirmată o listă cu titluri remarcabile, care vor avea premiera în săptămânile viitoare: TENET, After We Collided, The New Mutants, Mulan, Wonder Woman 1984, Black Widow, BOND No Time to Die, Soul, DUNE şi multe altele, întreaga echipă Cinema City păstrându-şi promisiunea de a le oferi spectatorilor „cel mai bun loc să vadă un film”.

Filmele se întorc acasă:
www.youtube.com/watch?v=eKOMUVIqN8E&ab_channel=CinemaCityRomania

Cele mai aşteptate premiere ale toamnei pe care le poţi vedea la Cinema City

Biletele pentru prima săptămână cinematografică au fost puse deja în vânzare. Astfel, cinefilii îşi pot lua deja bilet online la premiera filmului-eveniment, After We Collided/După ce ne-am certat, ce redeschide cinematografele din România în data de 11 septembrie, sau pot alege în ce format doresc să vadă mult aşteptatul TENET, supranumit “filmul care poate salva cinematografia”, ale cărui spectacole de avanpremieră debutează în 16 şi 17 septembrie în IMAX, 4DX, VIP şi 2D.

Tot în prima săptămână, puteţi vedea blockbusterul Bloodshot (inclusiv în formatele IMAX şi 4DX), filmul de acţiune Bad Boys for Life, thrillerul The Invisible Man, animaţia Sonic The Hedgehog (şi în format 4DX) sau Dolittle, dar şi filmul românesc Urma, debutul regizoral al actorului Dorian Boguţă, cu Mădălina Ghenea în rol principal.

Următoarea săptămână, din 18 septembrie, Universul Marvel se extinde, o nouă generaţie de mutanţi fiind pregătită să ia cu asalt marile ecrane în The New Mutants/Noii Mutanţi, în timp ce Military Wives/Soţii de militari, cu Kristin Scott Thomas spune povestea unui grup de femei rămase acasă, partenerii lor fiind detaşaţi pe frontul de lupta din Afganistan, şi care se hotărăsc să-şi formeze un cor, dar se trezesc extrem de repede în mijlocul unei mişcari globale extraordinare şi a unui curent mediatic impresionant.

Din 25 septembrie, Mulan, celebra eroină Disney, ne învaţă ce sunt curajul şi onoarea, în adaptarea live-action a celebrei poveşti, îndrăgite de milioane de fani la nivel global. După o porţie de aventură, merge şi o porţie de comedie, în War with Grandpa/Un tataie de coşmar, ce îl are cap de afiş pe nimeni altul decât Robert De Niro, mai morocănos şi amuzant ca niciodată.

Iar luna octombrie ne-o aduce înapoi pe Femeia Fantastică în Wonder Woman 1984, dar şi misterul clasic al Agathei Christie, într-o nouă ecranizare Death on The Nile/Moarte pe Nil, a regizorului şi actor Kenneth Branagh.

Filmele bune se văd în cele mai bune condiţii de siguranţă, la Cinema City!
Video: www.youtube.com/watch?v=nvz7GNC_XhA&ab_channel=CinemaCityRomania

Consultă programul filmelor şi lista completă a măsurilor de siguranţă pe www.cinemacity.ro

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...