Administraţie

Consiliul Judeţean alocă 453.000 lei pentru reparaţia capitală a Computerului Tomograf de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea

Astăzi, 31 august 2020, pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Vâlcea, au fost înscrise 27 de puncte.

Printre deciziile cele mai importante adoptate în şedinţa de astăzi se află alocarea sumei de 453.000 lei pentru reparaţia capitală a Computerului Tomograf de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Necesitatea reparaţiei Computerului Tomograf este vitală pentru buna desfăşurare a activităţii spitalului, întrucât aparatul asigură efectuarea de investigaţii rapide şi precise pentru toţi pacienţii de la UPU, din ambulatoriu şi secţiile spitalului, fiind singurul aparat de acest gen existent în Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

De asemenea, în şedinţa de astăzi, consilierii judeţeni au mai aprobat şi alocarea sumei de 154.700 lei pentru DGASPC Vâlcea, în vederea întocmirii studiilor de fezabilitate necesare construirii a două case de tip familial, locuinţe în care se vor muta beneficiarii Centrului de Plasament Ana şi cei de la Centrul pentru Copilul cu Dizabilităţi.

O altă hotărâre importantă este cea privind alocarea sumei de 500.000 lei, în vederea susţinerii sportului de performanţă în cadrul competiţiilor sportive derulate de “Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea”.

“Am luat decizii importante în şedinţa de astăzi. Am alocat 453.000 lei pentru reparaţia capitală a Computerului Tomograf de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Totodată, am alocat 154.700 lei pentru DGASPC Vâlcea, în vederea întocmirii studiilor de fezabilitate necesare construirii a două case de tip familial, locuinţe în care se vor muta beneficiarii Centrului de Plasament Ana şi cei de la Centrul pentru copilul cu dizabilităţi. Ne ţinem de cuvânt şi sprijinim în continuare sportul, iar prin votul consilierilor, am alocat astăzi 500.000 lei echipei de handbal SCM Râmnicu Vâlcea”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...