Special

Consiliul Judeţean Vâlcea premiază excelenţa

Miercuri, 26 august a.c., începând cu ora 17.00, în amfiteatrul din grădina de vară a Teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, s-a desfăşurat “Gala Educaţiei", eveniment la care au participat un număr limitat de persoane, pentru respectarea reglementărilor cu privire la limitarea şi prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Cu acest prilej, elevii vâlceni care au obţinut, în acest an, nota 10 la Examenul de Bacalaureat sau la Evaluarea Naţională au primit, din partea Consiliului Judeţean Vâlcea, premii în bani şi trofee.

"Am organizat a doua ediţie a Galei Educaţiei în semn de preţuire şi respect faţă de voi, tinerii de 10 ai judeţului, dar şi faţă de dascălii şi părinţii care s-au implicat în educaţia voastră. Sunt mândru de voi, vâlcenii mei de nota 10!
Prin rezultatele notabile obţinute, voi sunteţi cei care ne faceţi să privim cu mai multă încredere în viitor!”, a precizat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

“Gala Educaţiei, dedicată tinerilor noştri merituoşi, se află la a doua ediţie şi se doreşte a fi o dovadă a respectului şi preţuirii noastre faţă de ei şi faţă de dascalii şi părinţii care s-au implicat în educaţia lor”, a precizat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...