La Ţară

Bărbat din Măciuca, reţinut de poliţişti

La data de 19 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţiei Rurală Măciuca au fost sesizaţi de o femeie de 32 de ani, din comuna Măciuca cu privire la faptul că fostul concubin a intrat peste ea în casă agresând-o fizic atât pe ea cât şi pe fiul de ei de 15 ani.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă atât mama cât şi fiul prezentau urme vizibile de violenţe la faţa locului fiind chemată o ambulanţă în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În fapt, o persoană necunoscută care purta o cagulă a pătruns în locuinţa femeii, moment în care a început să o agreseze fizic atât pe femeie cât şi pe fiul ei.

În timpul altercaţiei femeia a reuşit să-i scoată cagula individului, moment în care a constatat că agresorul este fostul concubin, un bărbat de 37 de ani, din comună, acesta fugind de la faţa locului.

În urma cercetărilor efectuate s-a reuşit depistarea bărbatului bănuit de comiterea faptei, iar în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reţinerea pe 24 de ore a bărbatului, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi violare de domiciliu, cercetările fiind efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti.

În cursul zilei de astăzi bărbatul o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...