Eveniment

Acţiuni de prevenire şi limitare a infectării cu virusul Covid-19 în zonele aglomerate din judeţul Vâlcea

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe, târguri şi terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activităţile desfăşurate au participat peste 300 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali, fiind verificate 62 de persoane, 17 societăţi comerciale şi 13 mijloace de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse.

Au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Facem apel la cetăţeni să respecte măsurile de protecţie sanitară şi de distanţare fizică pentru a-şi proteja propria sănătate şi viaţă, dar şi pentru a-i proteja pe toţi cei din jur.

Sănătatea şi siguranţa cetăţenilor sunt prioritare tuturor instituţiilor cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, astfel că forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii şi pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...