Ultima Oră

Acţiuni de prevenire şi limitare a infectării cu virusul SARS Cov 2, în zonele aglomerate din Judeţul Vâlcea

În vederea prevenirii răspândirii şi limitării infectării cu virusul SARS COV 2, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, începând cu seara de 03 iulie a.c., poliţişti, jandarmi, poliţişti locali, militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi Direcţiei de Sănătate Publică vor verifica respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Astfel, se vor desfăşura activităţi de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe, târguri, terase şi ştranduri.

Totodată, printre priorităţile echipelor de verificare vor fi şi mijloacele de transport în comun.

De la începutul acţiunii şi până în această dimineaţă, la nivelul judeţului Vâlcea au fost verificate 68 de societăţi comerciale.

Au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

De asemenea, au fost aplicate şi 51 de sancţiuni pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 şi 3 la Legea 61/1991.

Acţiunile de acest gen continuă în acest week-end. Peste 130 de efective vor acţiona zilnic pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...