Economic

LaProvincia angajează specialişti în industria prelucrării produselor din carne, cu experienţă în străinătate, care doresc să se întoarcă acasă

În plină criză economică, Grupul românesc Carmistin, cunoscut la nivelul Olteniei graţie magazinelor, abatoarelor şi fermelor LaProvincia, anunţă faptul că face angajări masive. Grupul caută specialişti în industria prelucrării produselor din carne, care au lucrat sau care s-au specializat în unităţi de abatorizare din străinătate. Grupul a luat această decizie pentru a susţine românii plecaţi în străinătate, care momentan lucrează în condiţii destul de precare în unităţile de producţie din Europa. Compania promite condiţii de lucru la standarde europene, în unităţi complet modernizate, şi salarii echitabile pentru piaţa din România. Bugetul alocat fiecărui specialist va fi în conformitate cu experienţa avută şi plusul de calitate şi inovaţie pe care acesta îl poate aduce în unităţile de producţie LaProvincia.

CV-urile celor interesaţi sunt aşteptate pe adresa de e-mail recrutare@carmistin.ro. Pentru mai multe detalii puteţi suna la numărul 0728 285 273, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 18.00.

Posturile deschise sunt:

✓ Inginer calitate industrie alimentară
✓ Inginer producţie industrie alimentară
✓ Şefi de echipă
✓ Mecanici echipamente abatorizare şi ambalare
✓ Operatori maşini de ambalare
✓ Şef depozit frigorific
✓ Stivuitorişti
✓ Gestionari livrare
✓ Manipulanţi marfă
✓ Operatori facturare

Grupul deţine un lanţ de distribuţie propriu, 14 ferme de pui şi două unităţi de abatorizare, unităţi situate în judeţele Vâlcea şi Gorj. Unităţile de abatorizare sunt complet modernizate, având acreditare pentru standardul IFS Food şi BRC, cele mai important standarde internaţionale de calitate din industria alimentară, fiind considerate unele dintre cele mai sigure abatoare din România din punct de vedere al siguranţei alimentare.

Pe zona de agricultură, compania are un plan de investiţii pe 8 ani, care vizează dezvoltarea zonei de agricultură bio, unde deja cca. 20% din suprafeţele de teren lucrate se află în perioada de conversie către cultura ecologică.

“Ne dorim ca specialiştii din această industrie să aibă o şansă să pofeseze şi să se dezvolte şi la noi în ţară. Din cauza migrării excesive a forţei de muncă specializată în această industrie către Europa de Vest, avem un mare deficit de specialişti la nivel naţional. Grupul nostru face toate demersurile posibile pentru a reduce deficitul din această industrie. Chiar în acest an am accesat două programe europene al căror obiectiv este îmbunătăţirea competenţelor profesionale ale unui număr de 364 de viitori absolvenţi din învăţământul secundar şi terţiar non-universitar. Oferim acestor elevi posibilitatea de a participa la sesiuni de informare, orientare şi consiliere profesională în sesiuni de consiliere individuală şi de grup, efectuarea unor stagii de practică în unităţile noastre de producţie, obţinând calificări de nivel 3 şi 4, precum şi obţinerea unui loc de muncă în cadrul Avicarvil la finalizarea studiilor. Este esenţial să ajutăm la formarea tinerelor generaţii şi să ajutăm la crearea de forţă de muncă specializată în domeniu, oferind un val nou de profesionişti industriei”, susţine Tiberiu Berbece, Vicepreşedinte Grup Carmistin.

Înfiinţat în anul 2000 de familia Paraschiv, Grupul este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agroalimentară din România, fiind unul dintre puţinele holdinguri agricole româneşti care funcţionează în sistem integrat.

Grupul Carmistin are peste 1.800 de angajaţi la nivel naţional şi cuprinde peste 20 de companii grupate în patru divizii de producţie - pui, porc, vită şi agricultură.

Principalele companii sunt Avicarvil, Avirom Plus, Avicarvil Farms, Avicarvil Farming, Avicarvil Food & Distribution, Porcellino Grasso, Agrikilti, Carmistin Trading, Carmistin International, Pajo Agriculture, Tracian Beef ş.a.

Carmistin este unul dintre puţinele holdinguri româneşti care integrează în proporţii de 90% lanţul de producţie agrozootehnic, începând de la cultivarea cerealelor, producţia de furaj, creşterea animalelor (pui, porc, vită) până la abatorizare, procesare şi distribuţie de produse şi preparate din carne (inclusiv în reţeaua proprie de retail).

Companie cu capital 100% românesc, Grupul Carmistin investeşte în modernizarea de noi ferme, creează noi locuri de muncă şi dezvoltă programe de responsabilitate socială. Experienţa şi competitivitatea Grupului Carmistin sunt demonstrate de succesul unor proiecte ample, precum preluarea şi punerea în funcţiune a platformelor agroalimentare deţinute de Compania Oltchim S.A. şi platformele logistice şi de producţie ale fostei Societăţi Avicola Târgu Jiu, active pe care le-a achiziţionat şi retehnologizat complet.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...