Actualitate

Consiliul Judeţean Vâlcea acţionează în continuare pentru protecţia vâlcenilor

Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a rezervat un întreg etaj, secţia de infecţioase, pentru confruntarea cu coronavirusul în zona noastră. Toată lumea este pregătită profesional pentru a interveni în cazurile care pot apărea după valul de români care se întorc, zilele acestea, în România.

S-a făcut o aprovizionare importantă cu materiale sanitare, combinezoane şi măşti de protecţie. Se lucrează la amplasarea unei soluţii de triaj în incinta spitalului, pentru accesul cât mai rapid al pacienţilor infectaţi la mijloacele de tratare a afecţiunii.

O cameră de izolare este deja funcţională şi la Maternitatea din Râmnicu Vâlcea.

Spitalul din Mihăeşti şi cel din Drăgoeşti sunt, de asemenea, pregătite cu saloane de izolare şi cu materiale sanitare.

“Mulţumesc tuturor pentru eforturile pe care le fac pentru a pune în funcţiune aceste capacităţi de rezolvare a crizei. Includ aici DGASPC Vâlcea care are deja proceduri de comunicare cu persoanele interesate de serviciile instituţiei. Consiliul Judeţean Vâlcea este deschis zilnic comunicării cu cetăţenii. Reamintesc că ne puteţi trimite sugestiile şi sesizările dumneavoastră în scris, prin mesaje on-line sau direct la sediul nostru din Râmnicu Vâlcea”, a declarat preşedinte Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin RĂDULESCU.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...