Inedit

“O cană de fericire”!

Interact Râmnicu Vâlcea strânge bani pentru dotarea unei Săli de sport pentru copiii cu dizabilităţi

Interact Râmnicu Vâlcea, alături de cluburile Rotary Râmnicu Vâlcea, Cozia, Râmnic şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, vă invită la prima ediţie a Proiectului “O cană de fericire”.

Vizitatorii Târgului de Crăciun din Municipiul Râmnicu Vâlcea sunt invitaţi să doneze pentru dotarea unei Săli de sport pentru copiii cu dizabilităţi

În perioada 1-31 decembrie 2019, Interact Râmnicu Vâlcea invită toti vâlcenii la prima ediţie a proiectului “O cană de fericire”, unde în schimbul unor donaţii veţi putea achiziţiona de la căsuţa 28, din Scuarul Mircea cel Bătran, în intervalul orar 14,00 – 21,00 o cană cu vin fiert, ceai, cafea sau ciocolată caldă.

Donaţiile strânse se vor îndrepta către Proiectul major iniţiat de către Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea, ce are ca obiectiv dotarea unei Săli de sport pentru copiii cu dizabilităţi.

Copiii cu dizabilităţi au probleme de acceptare în mediile normale de formare şcolară şi comunitară. Accesul lor la mijloacele de instruire şi de formare poate fi limitat prin lipsa de adaptare a acestor mijloace la specificul medical al suferinţelor lor şi prin atitudinea multora dintre participanţii la procesul şcolar, de respingere şi de izolare a persoanelor cu dizabilităţi. Realizarea unei săli de sport moderne, dotată cu tehnică şi aparatură potrivită celor trei forme de handicap, este o urgenţă la Râmnicu Vâlcea. Practicarea sporturilor de sală în scopuri terapeutice se face într-un mediu dedicat acestui scop.

Rotary Club Râmnicu Vâlcea, în parteneriat cu Rotary Club Râmnicu Vâlcea-Cozia şi Rotary Club Râmnic, iniţiază o amplă acţiune de strângere de fonduri pentru realizarea acestui obiectiv: balul Rotary (6 decembrie 2019), punct de donaţii la Târgul de Crăciun din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea (1-31 decembrie 2019) şi Concert de binefacere (29 noiembrie 2019). Sunt aşteptaţi să participe cu donaţii financiare şi sponsorizări persoane particulare şi companii care înţeleg prin gestul lor generos necesitatea şi urgenţa realizării în zona noastră a unui obiectiv atât de important pentru copiii cu dizabilităţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...