Special

Biserica intră în posesia terenurilor şi a bunurilor imobile aferente Mănăstirii „Antim Ivireanu” de la Troianu şi a Mănăstirii Mamu de la Lungeşti

Consiliul Judeţean Vâlcea predă Episcopiei Râmnicului bunurile imobile aferente în vederea demarării proiectului de restaurare a aşezământului monahal al Sfintei Mănăstiri Mamu din Lungeşti.

Totodată, Consiliul Judeţean a fost de acord cu predarea, fără plată, şi a bunurilor imobile de la Mănăstirea „Antim Ivireanu” de la Troianu din Râmnicu Vâlcea.

“Necesitatea acestui demers a fost cu atât mai mare cu cât, pe 27 septembrie 2019, Arhiepiscopia Râmnicului va prăznui pe Sfântul Ierarh Antim Ivireanu precum şi împlinirea a 20 de ani de la alegerea Sfântului Antim drept ocrotitor spiritual al Râmnicului. Vom mai avea şi alte proiecte de hotărâri prin care terenurile pe care sunt construite bisericile şi care se află în proprietatea judeţului Vâlcea vor merge la Arhiepiscopia Râmnicului, acolo unde le este locul”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...