Eveniment

Directorul Poştei Române, amendat cu 5.000 de lei, după ce o maşină a Poştei a fost jefuită în faţa Oficiului Poştal Balş

Poliţiştii din Olt au dat o amendă de 5.000 de lei în cazul jafului din faţa Oficiului Posţal din Balş pentru neasigurarea pazei transportului de valori. Potrivit unor surse, amenda i-a fost aplicată directorului Poştei Române.

Poliţiştii din Olt au aplicat, marţi, o amendă de 5.000 de lei, în cazul jafului care a avut loc luni în faţa sediului Poştei din localitatea Balş.

„Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 de lei pentru neluarea măsurilor de organizare şi funcţionare corespunzătoare a pazei transportului de valori", a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvâňt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, amenda a fost dată pe numele directorului Poştei Române.

O persoană cu faţa acoperită a atacat luni dimineaţa o maşină a Poştei Române în oraşul Balş şi a fugit cu o geantă plină cu bani. Un bărbat de 65 de ani a fost rănit şi a fost transportat la spital. Potrivit Poliţiei, prejudiciul în acest caz este de 205.000 de lei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...