Administraţie

S-a semnat Acordul de Parteneriat între Consiliul Judeţean Vâlcea şi Primăria Vlădeşti pentru implementarea proiectului „Complex Servicii Balneare” Vlădeşti

Astăzi, 19 august 2019, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a fost prezent la Vlădeşti unde a semnat, în prezenţa consilierilor locali şi a primarului Adrian Cosac, un nou Acord de Parteneriat în vederea implementării investiţiei ”Complex servicii balneare în comuna Vlădeşti”.

În cadrul parteneriatului, Consiliul Judeţean Vâlcea va aloca şi suma de 300.000 lei, necesară realizării documentaţiilor tehnice şi a studiilor geotehnice pentru elaborarea proiectului:

„Astăzi, dumneavoastră, consilierii locali, faceţi un act istoric. Este vorba despre o deschidere nouă în ceea ce priveşte dezvoltarea comunei Vlădeşti, o comună strategică, aflată atât în apropierea municipiului Râmnicu Vâlcea, dar mai ales pe drumul către una dintre cele mai frumoase şi vechi staţiuni balneoclimaterice din România, Băile Olăneşti. Este o zi plină de emoţie, pentru că astăzi punem piatra de temelie pentru o direcţie strategică de dezvoltare pe care Vlădeştiul nu a avut-o până acum. Eu mizez în continuare pe turism. Ne tratăm la Olăneşti şi ne distrăm în Vlădeşti, pentru ca aici va fi unul dintre cele mai frumoase ştranduri, o bază de agrement cu bazine de apă dulce, acoperite, dar şi cu o unitate specifică tratamentului balnear, pentru recuperarea capacităţii de muncă şi a stării de sănătate”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Proiectul de investiţii, a cărui valoare se ridică la 40 milioane lei (aproximativ 8,5 milioane euro), se va realiza prin Compania Naţională de Investiţii. Totodată, Consiliul Local Vlădeşti a aprobat, prin hotarâre, predarea amplasamentului către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, condiţie obligatorie pentru demararea execuţiei obiectivului de investiţii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...