Special

Omul potrivit... la locul şi la momentul potrivit!

Salvaţi de un pompier aflat în timpul liber

Victor Radu, plutonier major în cadrul ISU Olt, este un erou. În timp ce se afla în timpul liber, în zona blocului în care locuieşte, din municipiul Slatina, strada Cireaşov, a auzit un zgomot puternic. Nu a stat niciun moment pe gânduri şi s-a îndreptat spre zona respectivă, fiind astfel prima persoană care a acţionat la accidentul rutier în care au fost implicate un TIR şi un autoturism.

Având experienţa numeroaselor misiuni executate pe echipajul SMURD, Victor a evaluat toate cele cinci persoane implicate în accident şi a anunţat evenimentul la Numărul Unic 112.

Până la sosirea echipajelor SMURD şi SAJ, acesta a asistat victimele, acordând o atenţie deosebită unei gravide şi unei minore, ambele din autoturism.

Toate victimele au fost asistate la faţa locului de echipajele medicale şi, din fericire, nicio persoană nu a necesitat transportul la spital.

Plutonier major RADU Victor nu este la prima "ispravă" de acest gen, el fiind cunoscut ca un profesionist, un om dedicat meseriei de salvator şi un exemplu de spirit civic.

"Felicitări, Victor! Suntem mândri de tine şi avem convingerea că o să acţionezi la fel în orice împrejurare!", este mesajul colegilor pentru Victor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...