Sport

SCM a susţinut primul test de Champions League

SCM Râmnicu Vâlcea a disputat vineri seara primul meci de la turneul amical de handbal feminin organizat de formaţia muntenegreană Buducnost.

Jucătoarele pregătite de antrenorul Florentin Pera şi-au măsurat forţele cu Brest Bretagne Handball, o echipă pe care o vor întâlni şi în grupele Ligii Campionilor (întrecere care va debuta la începutul lunii octombrie). Echipa noastră a evoluat destul de bine, cu un plus evident în faza de atac.

La pauză, vicecampioanele din Franţa aveau trei goluri avantaj, scor 20-17. Chiar dacă scorul nu are o prea mare importanţă în meciurile de pregătire, merită punctat faptul că vâlcencele au tras foarte tare pe finalul reprizei secunde, reuşind aproape să remonteze un «handicap» de şapte goluri.

În ultimul minut al întâlnirii, vâlcencele s-au apropiat la numai un gol de Brest, însă nu au reuşit să restabilească egalitatea.

Brest s-a impus cu 35-34, ambele echipe excelând pe faza ofensivă. Pentru SCM Râmnicu Vâlcea, acesta este cel de-al doilea eşec din meciurile de pregătire, după înfrângerea suferită contra Coronei Braşov la «Cupa Vâlcii».

În cel de-al doilea meci amical de la turneul desfăşurat în organizarea clubului Buducnost, handbalistele pregătite de antrenorul Florentin Pera au remizat contra rusoaicelor de la Astrakhanochka Astrakhan. Partida a fost destul de echilibrată şi s-a încheiat, în ton cu evoluţia «ostilităţilor» din teren, cu un scor egal: 28-28. Cele mai bune marcatoare ale echipei noastre au fost Iryna Glibko (opt goluri) şi Asma Elghaoui (patru goluri).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...