Actualitate

Pompierii ISU Mehedinţi, pe podium

Echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al judeţului Mehedinţi a reuşit să se claseze pe locul I la proba “Ştafeta 4 x 100 metri, în timp ce în clasamentul general s-a clasat pe locul al II-lea.

Compeţia a avut loc între echipaje de pompieri din cadrul a cinci inspectorate judeţene pentru situaţii de urgenţă, la clasamentul general, locul I fiind ocupat de ISU Gorj, urmat pe locul al II-lea de ISU Mehedinţi şi pe locul al III-lea de către ISU Dolj.

În perioada 01-02 august a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “ Drobeta” al judeţului Mehedinţi a organizat, în municipiul Dr.Tr.Severin, etapa a III-a – zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, competiţie la care au participat loturile reprezentative ale Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, Gorj, Dolj, Mehedinţi şi Vâlcea.

Pe timpul celor două zile de concurs, concurenţii au avut de parcurs patru probe practice: „Scara de fereastră” , „Pista cu obstacole pe 100 metri”, „Ştafeta 4 x 100 metri” şi „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...