Eveniment

Militar drogat, prins de poliţişti la volanul unei maşini

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Slatina, militar la o unitate din Lugoj, este cercetat penal după ce a fost prins drogat la volanul unui autoturism, duminică, pe un drum naţional din Olt.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că bărbatul a fost depistat după ce, pe drumul naţional DN 65, în afara localităţii Piatra-Olt, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ieşind în afara părţii carosabile.

„Astăzi, 28 iulie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la locul producerii unui eveniment rutier.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Slatina, in timp ce conducea un autoturism pe Drumul National 65, in afara localităţii Piatra Olt, pe fondul consumului de substanţe cu efecte psihoactive, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ieşind în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Întrucât bărbatul nu era coerent în exprimare, poliţiştii l-au testat cu aparatul DrugTest, fiind pozitiv la poziţia TIB THC.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde i-au fost recoltate probe biologice.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de _conducerea sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", susţin reprezentanţii IPJ Olt.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...