Inedit

Ghinion la plecarea Sorinei în America cu familia adoptivă

Sorina, fetiţa în vârstă de 8 ani din Baia de Aramă, a părăsit România duminică dimineaţă, împreună cu părinţii adoptivi. Se pare însă că familia a fost lovită de ghinion pentru că au pierdut primul avion cu care urmau să plece şi mama fetei a cumpărat alte bilete.

Potrivit unor surse apropiate cazului fetiţei din Baia de Aramă, Sorina a părăsit România duminică dimineaţă, împreună cu părinţii adoptivi. Minora avea toate actele în regulă atunci când a părăsit ţara prin Aeroportul Otopeni.
Acelaşi surse au precizat că destinaţia acestora este Statele Unite ale Americii. Numai că mama fetei a ajuns prea târziu şi avionul plecase şi a fost nevoită să cumpere alte bilete pentru alt avion care pleca două ore mai târziu.
De altfel, familia adoptivă a ridicat, vineri, paşaportul Sorinei, fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, de la Serviciul de Paşapoarte Dolj.

Judecătoria Slatina a decis că Sorina, fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, poate pleca din ţară, împreună cu părinţii adoptivi, o familie de români stabiliţi în SUA. Instanţa a respins cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu.
Decizia nu este însă definitivă, iar procurorul general a anunţat deja că o va contesta.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...