Administraţie

Extinderea reţelei de distribuţie gaze naturale în municipiul Râmnicu Vâlcea, în atenţia primăriei

La solicitarea locuitorilor din Râmnicu Vâlcea care nu beneficiază de gaze naturale, Primăria demarează elaborarea unui studiu de fezabilitate aferent obiectivului “Extindere reţele de distribuţie gaze naturale în municipiul Râmnicu Vâlcea”.

Pentru a răspunde cerinţelor cetăţenilor, Primăria va face toate demersurile necesare pentru a accesa fonduri guvernamentale sau europene în vederea realizării acestui obiectiv.

În acest sens, a fost solicitat acordul S.C.Distrigaz Sud Reţele S.A. cu privire la soluţiile şi condiţiile de extindere a reţelei de gaze. Cartierele pentru care se solicită extinderea reţelelor de gaze sunt, în primă fază, Troianu, Copăcelu, Căzăneşti, Stolniceni, Râureni, Goranu şi Dealul Malului, incluzând un număr total de 3715 gospodării şi o lungime a extinderilor de cca 50.509 metri.

Precizăm că din acest an Legea Energiei Electrice şi a Gazelor Naturale a fost modificată, permiţând primăriilor să execute lucrări de introducere reţele gaze naturale în comunităţile pe care le reprezintă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...