Special

Au apărut noi poze cu Sorina, fata luată de procurori din Baia de Aramă

Au apărut noi poze cu Sorina alături de Ramona Săcărin, postate de una dintre avocatele familiei adoptive, poze în care Sorina pare fericită.

Curtea de Apel Craiova a respins, vineri, cererea procurorului general, Bogdan Licu, de suspendare a executării deciziei judecătoreşti prin care Sorina a fost luată din casa unor asistenţi maternali din Baia de Aramă, a fost adoptată de către un cuplu de români din Statele Unite.

Sorina rămâne momentan la familia adoptivă, până în data de 10 iulie, când se judecă revizuirea dosarului de adopţie.

Procedurile pentru adopţia copilului au început încă din 2013.

Sorina este de etnie roma, acesta fiind – de fapt – motivul pentru care 122 de familii au refuzat să o adopte până acum. A fost dată spre adopţie încă de când avea 3 ani, numai că, fetiţa nu a fost adoptată de nimeni. Stabiliţi în SUA, Gabriel şi Ramona Săcărin şi-au exprimat intenţia de a o adopta, iar instanţa – după un proces de lungă durată – a stabilit că fetiţa poate să meargă în familia lor. Două familii se luptă acum pentru fetiţă, de mai bine de şase luni. Sorina a ajuns la soţii Săcărin după ce a fost luată cu mascaţii din locuinţa aflată în Baia de Aramă, acolo unde stătea cu asistenţii maternali. Aceştia lansează acuzaţii grave şi spun că familia care doreşte să o adopte intenţionează, totuşi, să facă… trafic de organe.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...