Special

Salvaţi un salvator!

Un pompier de la ISU Mehedinţi, rănit într-un incendiu are nevoie de ajutor

ISU MEHEDINŢI susţine campania de întrajutorare a colegului Mihai Sfetcu: SALVAŢI UN SALVATOR!

"A ales să devină pompier pentru că a considerat că în felul acesta le poate fi alături semenilor încercaţi de soartă, reuşind să aducă zâmbetul pe chipurile celor care au câştigat lupta pentru viaţă, suferind atunci când nu a mai putut face nimic pentru cei mai puţin norocoşi, aducând recunoştinţa în sufletul celor care riscau să piardă totul şi trăind sentimentul că a făcut tot ce ţinea de el pentru a îndeplini misiunile încredinţate.

A fost în linia întâi în multe situaţii limită, când succesul misiunilor a depins şi de deciziile luate de el, colegul nostru fiind comandant de echipaj. Deşi a acţionat de fiecare dată calculat, protejându-şi camarazii, o răsturnare de situaţie l-a transformat din salvator în victimă. Într-o clipă, focul pe care-l învinsese de atâtea ori, i-a provocat răni adânci la nivelul corpului, dar şi în suflet, făcându-l neputincios şi dependent de specialişti şi familie", susţin reprezentanţii ISU Mehedinţi.

Mihai are nevoie de sprijin financiar.

„Nici noi colegii nu am stat deoparte…deşi nu i-am fost fizic aproape, rugăciunile noastre s-au îndreptat permanent către camaradul nostru, pe care nu-l vom lăsa niciodată de izbelişte. Prin strângerea unei sume de bani, am vrut să-i fim aproape, încercând să contribuim la ameliorarea stării de sănătate.

În continuare, sprijinim demersurile întreprinse de doamna Monica Althamer şi domnul Radu Dabela pentru întrajutorarea colegului nostru, rugându-vă pe dumneavoastră să vă alăturaţi şi să donaţi în cadrul CAMPANIEI de strângere de fonduri SALVAŢI UN SALVATOR: pompierul Mihai Sfetcu!

ÎMPREUNĂ putem să reînviem speranţa şi să readucem un SALVATOR acolo unde îi este locul: ÎN ECHIPA POMPIERILOR, în rândurile celor pentru care viaţa este mai frumoasă atunci când ajută.

AJUTAŢI-NE SĂ-L AJUTĂM PE MIHAI!
SALVAŢI UN SALVATOR!”, au mai declarat reprezentanţii ISU Mehedinţi.

RO02BTRLRONCRT0508661801

Titular cont: SFETCU CRISTIANA (soţia)

SWIFT: BTRLRO22MHA (Mehedinţi branch)

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...