Actualitate

Pompierii olteni, menţiune la Concursul “Cel Mai Puternic Pompier”

În Piaţa Tricolorului a Cetăţii Alba Carolina s-a desfăşurat, la sfârşitul acestei săptămâni, etapa naţională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”, care a reunit peste 120 de salvatori militari din 26 de judeţe.

Salvatorii militari înscrişi în competiţie şi-au demonstrat viteza, rezistenţa, dar şi abilităţile practice pentru utilizarea furtunului de refulare, ridicarea greutăţilor şi parcurgerea unor trasee cu un grad ridicat de dificultate.

Pompierii olteni au fost reprezentaţi la această competiţie de Marius MITRACHE, Viorel Sandu BARCAN şi Irinel Lucică GIUREA, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slatina, respectiv Marian Adrian PREDA şi Mihai BĂLĂ, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caracal.

"Salvatorii noşti au dat dovadă de calităţi fizice remarcabile şi de o pregătire fizică foarte bună şi au reuşit să se claseze în prima parte a clasamentului la probele individuale şi să obţină o menţiune la proba pe echipe. Îi felicităm pe colegii noştri pentru rezultatele obţinute, pentru efortul susţinut pe timpul concursului, dar şi în perioada de pregătire şi îi asigurăm de respectul nostru!", se arată într-un comunicat al ISU Olt.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...