Sub Lupă

Preşedintele CJ Mehedinţi a demarat o anchetă în cazul fetiţei din Baia de Aramă

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi îşi exprimă regretul pentru momentele prin care a trecut Sorina în cursul zilei de vineri şi anunţă că luni va declanşa o anchetă la Compartimentul de adopţii şi post adopţii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi, pentru a verifica legalitatea procedurilor de adopţie în cazul copilei.

“Îmi exprim regretul pentru evenimentele delicate prin care a trecut ieri Sorina, fetiţa din Baia de Aramă, fiind convins că autorităţile vor conlucra pentru a-i asigura acesteia starea de echilibru emoţional. Pot să vă asigur că luni, 24 iunie, voi demara o anchetă la nivelul Compartimentului de adopţii şi post adoptii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi, pentru a verifica respectarea procedurii legale de adopţie a fetiţei dată în plasament familiei din Baia de Aramă. Trebuie să avem în vedere faptul că interesul copilului prevalează în faţa altor interese, atunci când se iau măsuri privitoare la copil”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Cazul este anchetat şi la nivel guvernamental, prim-ministrul Viorica Dăncilă solicitând verificări cu privire la cele petrecute vineri, dar şi la procedurile de adopţie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...