Sport

Oltenii sunt primii la abonamente!

Jucătorii Alex Mateiu, Valentin Mihăilă, Mirko Pigliacelli şi managerul general Marcel Popescu şi-au achiziţionat primii abonamente la meciurile de pe teren propriu ale Universităţii Craiova.

"Titlul" este cuvântul de bază în Oltenia pentru noul sezon al Ligii 1. Oamenii lui Corneliu Papură trag tare pentru campionat şi, până să se încingă în duelurile cu FCSB, CFR Cluj sau Viitorul, s-au întrecut pentru a-şi cumpăra abonamente valabile în noul sezon.

Fotbaliştii Alex Mateiu, Valentin Mihăilă, Mirko Pigliacelli şi preşedintele Marcel Popescu au fost primii "juveţi" care şi-au achiziţionat cardurile pentru meciurile de ”acasă”, dându-le astfel tonul fanilor.

"Sunt abonat la Craiova de când m-am născut, abonamentul este în inimă, iar cei care sunt sute mii de ”abonaţi” în România îl poartă cu ei toată viaţa. Sper să depăşim media de spectatori de anul trecut. Generaţia nouă a Universităţii Craiova creşte odată cu brand- ul acestui club, are obligaţia morală şi spirituală să ducă mai departe tradiţia, să reînnoiască şi să depăşească performanţele Craiovei. Pentru noi cei din conducere, pentru orice oltean şi pentru suporterii pasionali şi efervescenţi ai echipei, titlul este o problemă de orgoliu, nu acceptăm decât numărul unu. Este normal ca aspiraţiile să fie înalte, noi, toţi, ne gândim la câştigarea campionatului. Ştiu că este greu de crezut că fără transferuri de zeci de milioane poate fi realizat acest obiectiv, însă trebuie să lăsăm faptele să vorbească" - Marcel Popescu, manager general Universitatea Craiova.

Vor să depăşească numărul de abonamente din sezonul trecut

Oltenii speră ca în noul sezon să fie în top în privinţa numărului abonaţilor pe care-i are. Dacă anul trecut au avut peste 7000 de abonaţi, acum ”juveţii” se gândesc la şi mai mulţi.

Pentru toate jocurile de pe teren propriu din campionatul care începe în iulie, fanii trebuie să plătească între 190 lei (la peluze) şi 1000 lei, la zona VIP.

Conducerea Universităţii Craiova a pus la punct şi un sistem prin care vechii abonaţi beneficiază de reduceri, iar seniorii şi studenţii au şi ei anumite facilităţi.

De asemenea există şi variante de abonamente ”Family Stand”, dar şi ”Corporate”, ambele însoţite de reduceri substanţiale.

Abonamentele se pot achiziţiona fie de la magazinul oficial din Electroputere Parc Mall, de la magazinul mobil din Piaţa „Mihai Viteazul”, dar şi online prin reţeaua Eventim.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...