Eveniment

Bărbat de 39 de ani, din comuna Lădeşti, cercetat după ce a violat o minoră de 13 ani

Joi, 6 iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Suteşti au reuşit depistarea şi reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat, de 39 de ani, din comuna Lădeşti, cercetat pentru comiterea infracţiunii de viol.

Vineri, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de bărbatul în cauză.

Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul ar fi întreţinut, în mai multe rânduri, relaţii sexuale cu o minoră, de 13 ani, din comuna Mădulari, în cursul anului 2019.

Poliţiştii s-au sesizat cu privire la comiterea infracţiunii de viol, dat fiind faptul că, în urma cercetărilor efectuate, minora nu avea capacitatea de a discerne asupra faptelor sale.

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală au reuşit să-l depisteze pe bărbat în comuna Dăeşti, sat Fedeloşoiu, cu sprijinul poliţiştilor din localitate. Acesta se sustrăgea cercetărilor şi măsurilor preventive.

Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Peventivă Vâlcea, iar astăzi procurorul de caz din cadrul Parchetului de e lângă Judecătoria Drăgăşani a dispus măsura controlului judiciar faţă de acesta.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de viol.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...