Actualitate

Intervenţie în forţă a pompierilor

50 de gospodării din Olt sunt sub ape

50 de gospodării din mai multe localităţi din judeţul Olt sunt acum sub ape.

Pompierii din cadrul ISU Olt ul ISU Olt intervin şi la această oră pentru evacuarea apei din gospodăriile afectate în oraşul Scorniceşti.

„Echipaje din cadrul Staţiei Scorniceşti şi Detaşamentului Slatina, cu trei autospeciale de primă intervenţie, o autospecială prevăzută cu accesorii pentru evacuarea apei şi cinci motopompe transportabile, acţionează în oraşul Scorniceşti, satele Mogoşeşti, Mărgineni-Slobozia şi Bălţaţi, pentru evacuarea apei din gospodării. Misiunile sunt în desfăşurare în toate cele trei sate. În sprijinul pompierilor acţionează şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşul Scorniceşti. Urmează să fie întocmit un raport operativ”, declara marţi, la ora prânzului, Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Judeţul Olt se află până în noaptea de marţi spre miercuri, la ora 03:00, sub incidenţa unui cod galben de vreme rea, iar până joi noaptea, la ora 23:00, şi sub o informare meteorologică, fenomenele vizate fiind manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi cantităţi de apă însemnate.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...