Actualitate

Lia Olguţa Vasilescu: Am votat alături de familia mea pentru alegerile europarlamentare

Lia Olguţa Vasilescu a votat la Liceul CFR Craiova, fiind însoţită de soţul său, Claudiu Manda, şi de cei doi copii ai familiei.

“Nu am votat şi pentru referendumul cu întrebări al caror sens nu a fost în stare să îl explice nici macar cel care le-a iniţiat”, a declarat Lia Oguţa Vasilescu.

Am votat astăzi pentru România, am votat pentru judeţul Dolj dar în special pentru Craiova, am votat pentru a avea reprezentantul nostru în Parlamentul European. Craiova are nevoie în continuare de fonduri europene, are nevoie de finanţare, are nevoie de dezvoltare. De aceea avem nevoie de un reprezentant al nostru acolo şi sunt convins că din acest moment viaţa şi importanţa României dar mai ales a oraşului Craiova va fi schimbată. La referendum nu am votat pentru că... nu am înţeles nimic din întrebările puse", a declarat edilul Craiovei, Mihail Genoiu.

“Eu sper să fie peste 30%. Sper ca oamenii să înţeleagă că este un moment important pentru ei, dar şi pentru cei care sunt der la partidele politice, ar trebui să le dea oamenii un semnal, ce trebuie să facă. Am votat în Oltenia mea dragă pentru o Românie puternică, aflată în primul rând al deciziilor Uniunii Europene. Am votat pentru scoaterea Olteniei din sărăcie prin folosirea fondurilor europene. Am votat pentru reaşezarea valorilor, pentru ca cei buni şi cinstiti să conducă ţara, iar nu incompetenţii şi infractorii. Să fim cu toţii sănătoşi şi voioşi!", a spus Marian Jean Marinescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...