Special

El este jandarmul erou de la Mehedinţi

A fost operat pe creier, iar acum şi-a vizitat colegii să le mulţumescă pentru sprijin

Au trecut aproape 2 ani de când Cosmin Andrei, tânărul jandarm din Mehedinţi pentru care s-au mobilizat mii de oameni, a suferit mai multe operaţii, iar azi şi-a vizitat colegii.

„Deşi se află încă în proces de recuperare, el ne-a facut astăzi o vizită la unitate. Reîntâlnirea cu foştii colegi a produs emoţie pentru toţi. Ne-am amintit de solidaritatea de care au dat dovadă oamenii atunci când a avut nevoie de sprijin şi de cum ne-am mobilizat cu toţii pentru a-l susţine, în primul rând moral, apoi financiar. A fost o întâlnire care ne-a arătat încă o dată care sunt lucrurile importante în viaţă: să fii sănătos şi să ai prieteni adevăraţi. Cosmin este optimist şi luptă în continuare să se facă bine. El rămâne pentru noi, un erou”, au postat colegii jandarmului pe pagina de socializare.

Tânărul jandarm Cosmin Andrei a primit în 2017 o nouă şansă la viaţă: banii de care avea nevoie pentru intervenţia pe creier au fost adunaţi. El a fost operat pe creier. Omul de afaceri Tănase Stânga a donat 40.000 de euro!
Colegii lui Cosmin s-au mobilizat şi au reuşit să facă rost de cei 20.000 de euro, în doar două zile.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...