Politică

Liviu Dragnea: Amendă de 4% din toate încasările şi confiscarea tuturor produselor, în cazul firmelor care practică dublul standard în România

"Amendă de 4% din toate încasările şi confiscarea tuturor produselor, în cazul firmelor care practică dublul standard în România. Acestea sunt sancţiunile pe care le-am inclus în propunerea legislativă pe care o voi depune azi în Parlamentul României.

Este primul pas major al PSD împotriva companiilor care vând în România produse asemănătoare, dar de o calitate inferioară faţă de cele vândute în Occident. Este însă nevoie şi de patrioţi în Parlamentul European care să se asigure că dublul standard privind calitatea alimentelor, medicamentelor şi a altor bunuri de larg consum vândute pe piaţa europeană va fi complet eradicat.

La fel cum ne-am luptat în România să creştem pensiile şi salariile pentru a reduce decalajele dintre cetăţenii români şi cei europeni, tot aşa ne vom bate în Parlamentul European pentru ca România să fie respectată şi să aibă un tratament egal cu celelalte state ale Uniunii Europene", a declarat Liviu Dragnea, preşedintele PSD.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...