Inedit

Via Transilvanica promovează zona de nord a judeţului Mehedinţi

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a participat astăzi împreună cu prefectul judeţului Mehedinţi, Nicolae Drăghiea, la o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei ”Tăşuleasa Social”, Alin Uşeriu, preşedintele Asociaţiei şi domnul profesor Mircea Miclea, fondatorii proiectuluui Via Transilvanica.

În cadrul întâlnirii care s-a desfăşurat la Palatul Administrativ din Drobeta Turnu Severin şi la care au participat primarii comunelor străbătute de traseul turistic, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu a pus la dispoziţie toate resursele pentru susţinerea acestui proiect.

“Aşa cum am făcut demersuri pentru promovarea Clisurii Dunării, le mulţumim reprezentanţilor Tăşuleasa Social pentru ocazia pe care ne-au dat-o de a pune în valoare zona de nord a judeţului Mehedinţi. Traseul de la Drobeta Turnu Severin până la Isverna va fi introdus în proiectul Via Transilvanica ce va străbate zece judeţe ale României, de la Piciorul Podului lui Apolodor din Damasc, punctul 0 al drumului, până la Mănăstirea Putna. Aceasta este o oportunitate pentru promovarea zonei de nord a judeţului Mehedinţi şi a obiectivelor turistice de aici, de care în viitor, putem profita şi pentru atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea comunităţilor locale.”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Traseul va fi străbătut la pas sau cu bicicleta, fiind vorba despre un drum marcat cu borne kilometrice şi indicatoare, care va oferi turiştilor posibilitatea de a se bucura de frumuseţile naturale, culturale şi istorice.

În cursul acestei zile, reprezentanţii Tăşuleasa Social, împreună cu cei ai Prefecturii şi Consiliului Judeţean Mehedinţi vor străbate traseul pentru a-l definitiva în vederea montării bornelor şi indicatoarelor pe parcursul lunilor următoare.

Puteţi să vă alăturaţi dumului care uneşte, un drum despre oameni şi pentru oameni, prin acţiuni de voluntariat sau donaţii.
https://www.viatransilvanica.com/contribuie/

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...