Inedit

Pompier mehedinţean medaliat cu argint la Campionatele Europene de Culturism şi Fitness

Zilele trecute Clubul Power Gym Medias a participat la Campionatul European de culturism si fitness, care s-a desfasoarat in Spania, in perioada 1 – 6 mai a.c, in localitatatea Santa Susana. Sportivul Ionut Lepadat, pompier mehedinţean, şi a câştigat locul II la categoria 175 Men Physique. Clubul mediesean participă în aceasta lună şi la Campionatele Balcanice, în perioada 17-19 mai a.c., din Grecia.

Mehedinţeanul a fost medaliat cu argint la categoria Men`s Physique - 174 cm.

Pompierul şi-a început cariera în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi în anul 2010. Datorită performanţelor sportive deosebite, a fost selectat pentru a face parte din lotul sportiv al inspectoratului. Înzestrat cu un puternic spirit competitiv, susţinut de o pregătire asiduă, nici rezultatele nu s-au lăsat aşteptate. Prin participările la concursurile profesioniste ale pompierilor, munca lui a fost încununată de succese, pompierul obţinând încă din primul an rezultate fruntaşe, atât la probele de echipă, cât şi la cele individuale. Anual, a reuşit să se menţină pe podium, câştigând numeroase cupe şi medalii, printre care aur la probele: Scara de fereastră, Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă, Pista cu obstacole şi altele.

Începând cu anul 2012, timpul petrecut în sala de forţă l-a făcut să îndrăgească fitnessul care a devenit un hobby pentru el. De anul trecut, pasiunea pentru acest sport l-a făcut pe Ionuţ să îşi dorească mai mult, să atingă un alt nivel, şi anume să devină sportiv profesionist.

La sfârşitul anului trecut, prin participarea la prima sa competiţie internaţională “Cupa Mondială de Culturism şi Fitness” desfăşurată la Cluj-Napoca, a obţinut medalia de aur pentru Romania şi a ocupat locul al II-lea la categoria OPEN, şi-a împlinit visul de a deveni sportiv profesionist.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...