Inedit

Imagini spectaculoase de la statuia lui Decebal

Cea mai mare sculptură în piatră din Europa şi a doua în lume, Chipul lui Decebal, este vizibilă acum turiştilor pe timpul nopţii. Evenimentul de inaugurare a iluminatului arhitectural a fost unul spectaculos, la care au participat atât localnici, cât şi turişti, cu toţii apreciind demersurile Consiliului Judeţean Mehedinţi şi ale Ministerului Transporturilor, prin Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara, de a pune în valoare obiectivul turistic.

Dansurile tinerilor din Sviniţa i-au încântat pe cei prezenţi, la fel ca şi focul de artificii spectaculos care a brăzdat cerul.

"Mulţumesc pentru prezenţă şi sprijin în realizarea acestui demers Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara, prin domnul Cristian Ispravnic, domnului ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, domnului ministru al Turismului, Bogdan Trif, domnului prefect Nicolae Drăghiea, parlamentarilor de Mehedinţi, Alina Teiş, Liviu Mazilu şi Vlad Bonte, Primăriei Eşelniţa şi Primăriei Dubova!", a declarat Aladin Georgescu, preşedintele CJ Mehedinţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...