Administraţie

Consiliul judeţean susţine fotbalul mehedinţean

Iepuraşul a venit ceva mai devreme pentru fotbaliştii a 23 de asociaţii sportive din judeţul Mehedinţi. Miercuri, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a înmânat reprezentanţilor asociaţiilor sportive câte un set de îmbrăcăminte sportivă constând în 16 echipamente pentru jucători de câmp şi două echipamente pentru portar, fiecare fiind compuse din şort, tricou şi jambiere. Echipamentele au fost achiziţionate de Consiliul Judeţean Mehedinţi pentru a sprijini sportul judeţean şi asociaţiile locale de Ligile a IV-a şi a V-a care au nevoie de ajutor pentru a ajunge la performanţă.

”Cu fotbalul judeţean am o ”relaţie” de suflet având în vedere că mi-am început scurta carieră sportivă, la echipa din Vânju Mare, purtând tricoul cu numărul 11. Sper ca echipamentul cu acest număr să-i poarte mult noroc jucătorului la care va ajunge, cum de altfel, sper ca toate cele achiziţionate de Consiliul Judeţean Mehedinţi să îi conducă spre performanţă pe jucătorii noştri. Am încredere că prin susţinerea fotbalului din ligile inferioare, pas cu pas, vom reuşi să clădim o echipă care să reprezinte judeţul Mehedinţi în ligile superioare, chiar în Liga I.”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

În acelaşi cadru, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a semnat cu reprezentanţii celor 23 de asociaţii şi Asociaţia Judeţean de Fotbal, contracte de asociere, în baza cărora se vor achita cheltuielile cu transportul şi arbitrajul pentru etapele de juniori şi seniori care vor evolua în Campionatul Judeţean de Fotbal 2019-2020.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...