Inedit

Gestul unui kinetoterapeut din Drobeta Turnu-Severin!

A renovat un salon de spital

Un salon de la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin are condiţii ca la hotel şi asta nu datorită conducerii instituţiei. Un tânăr kinetoterapeut din Drobeta Turnu-Severin vrea să schimbe condiţiile în care sunt trataţi pacienţii la spitalul din oraşul lui, motiv pentru care a renovat deja un salon din Secţia Neurologie cu bani din propriul buzunar şi promite să nu se oprească aici. A rămas cu un gust amar când a vizitat-o pe bunica sa, internată în spital şi atunci şi-a dorit să schimbe măcar o parte din condiţiile de acolo.

Silviu Gulei este kinetoterapeut în Drobeta Turnu - Severin. După ce a văzut condiţiile în care sunt internaţi bolnavii a decis să facă o schimbare. Totul a început luna trecută când bunica lui a suferit un accident vascular şi a ajuns la spital. A fost şocat când a văzut în ce condiţii sunt trataţi bolnavi în secţia Neurologie şi n-a rămas indiferent.

“Salonul era cu cearşafuri murdare, pereţi decojiţi. Nu am putut să stau nepăsător la această situaţie”, spune tânărul.

A cheltuit până acum în jur de 9.000 de lei, la care se adaugă ore întregi de muncă pe care nu o regretă deloc. Nu este singura donaţie care a mers spre spitalul din Drobeta Turnu - Severin, iar medicii primesc cu braţele deschise voluntarii.

Spitalul din Drobeta Turnu - Severin are peste 1.100 de paturi şi va intra în modernizare în această vară după ce autorităţile au reuşit să atragă fonduri europene să-l reabiliteze energetic şi să construiască o nouă Unitate de Primiri Urgenţe.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...