Special

Olimpiada naţională de istorie, în Mehedinţi

În perioada 22-26 aprilie 2019, judeţul Mehedinţi şi municipiul Drobeta Turnu Severin vor fi gazda a peste 350 de elevi olimpici, din toate judeţele ţării, care participă la Olimpiada Naţională de Istorie.

Astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a semnat contractul de finanţare pentru susţinerea acestei competiţii extrem de importante pentru învăţământul mehedinţean şi cel naţional.

“Consider acest eveniment a fi unul de suflet, pentru mine, întrucât am participat la astfel de competiţii, chiar la istorie, pe parcursul a patru ani de studiu, în clasele generale şi cele de liceu. Ştiu exact care este efortul şi munca elevilor participanţi, emoţiile şi totodată, aşteptările lor, astfel încât, vreau ca organizarea să fie foarte bună. Odată cu semnarea contractului de finanţare prin care am alocat din bugetul Consiliului Judeţean Mehedinţi, suma de 100 000 lei pentru acest eveniment, am dezbătut detaliile de organizare cu domnul inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Mehedinţi, Alin Tomoescu, domnul inspector general adjunct Cristian Harcău, domnul inspector Romeo Popa, doamna Iuliana Gimoiu, directorul Colegiului Naţional ”Traian”, acolo unde se va susţine proba scrisă. Mulţumesc Ministerului Educaţiei pentru încredinţarea misiunii de a organiza Olimpiada Naţională de Istorie, cu atât mai mult cu cât judeţul Mehedinţi şi municipiul Drobeta Turnu Severin sunt încărcate de istorie!”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...