Actualitate

1300 de şpferi sancţionaţi în doar o săptămână

Poliţiştii rutieri au aplicat peste 1300 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 95 de permise de conducere în urma neregulilor constatate în trafic într-o singură săptămână
Săptămâna 01-07 aprilie 2019 a fost dedicată controalelor T.I.S.P.O.L. Speed şi a vizat respectarea regimului legal de viteză şi reducerea numărului şi gravităţii consecinţelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condiţiilor de drum şi a celei excesive.

Cu această ocazie, poliţiştii olteni au aplicat 1333 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr 195/2002, valoarea acestora fiind de 386.570 de lei. 618 sancţiuni au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză.

"Ca măsură complementară, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 95 permise de conducere, dintre care 38 pentru depăşirea regimului legal de viteza cu mai mult de 50 km/h.

În urma constatării unor nereguli privind starea tehnică a autovehiculelor, poliţiştii au retras 19 certificate de înmatriculare.

Totodată, au fost constatate 22 de infracţiuni contra siguranţei pe drumurile publice, fiind întocmite dosare de cercetare penală.

Poliţiştii rutieri continuă să acţioneze pe drumurile din judeţ pentru siguranţa participanţilor la traficul rutier”, se arată într -un comunicat al IPJ Olt.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...