Ultima Oră

O comunitate întreagă deplânge moartea unui preot din Mehedinţi

Moartea unui preot din Mehedinţi a adus mare tristeţe printre enoriaşi. Aceasta a murit în urma unui teribil accident rutier petrecut în Croaţia. preotul Dumitru Armanca slujea în parohia din satul Jidoştiţa, comuna Brezniţa de Ocol. În maşină condusă de preot şi implicată în accident se mai aflau soţia şi fiul, care sunt în stare gravă.

Preotul Dumitru Armanca a murit într-un teribil accident de circulaţie, pe o autostradă din Croaţia. Plecase spre Italia, să îşi viziteze fratele. În maşină, alături de el, se mai aflau soţia şi fiul, aceştia fiind în stare foarte gravă la spital. Părintele Armanca era foarte iubit de enoriaşi mai ales că a reuşit să ridice o biserică în sat. Colegii săi de la Episcopia Severinului şi Strehaiei sunt şocaţi de cumplita veste. „Era cunoscut atât de noi, cât şi de enoriaşii pe care îi păstorea, ca un preot de o înaltă ţinută morală şi intelectuală, care a făcut foarte multe pentru parohia unde slujea, apucându-se să ridice, în vremuri destul de vitrege, o biserică mare, una dintre cele mai mari construite de noi, după înfiinţarea Episcopiei, biserică de care avea grijă pentru ca lucrările să fie duse la bun sfârşit. Credincioşii îl regretă şi nouă ne pare rău că nu mai poate sluji în fiecare duminică la altarul bisericii din Parohia Jidoştiţa. Dumnezeu să îl odihnească şi sperăm că familia va avea puterea necesară să treacă cu bine peste această drama”, a declarat preotul Cosmin Necşoiu purtătorul de cuvânt Episcopia Severinului şi Strehaiei.

“Un om minunat a plecat către îngeri lăsând în inimile celor care l-au iubit un gol imens şi lacrimi fără sfârşit. Odihnă veşnică parinte, vei rămâne mereu în sufletele noastre . Sincere Condoleante familiei!”, un alt mesaj postat pe pagina de socializare a preotului.

“Un om minunat a plecat către îngeri lăsând în inimile celor care l-au cunoscut un gol imens şi lacrimi fără sfârşit. Odihnă veşnică părinte, vei rămâne mereu în sufletele noastre. Sincere condoleanţe familiei!”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...