Eveniment

Deţinutul evadat de la Pelendava a ameninţat în 2013 că-şi taie gâtul în faţa unei şcoli

Deţinutul evadat, duminică seara de la Penitenciarul Pelendava din Craiova a fost implicat în 2013 într-un accident în Cerignola (provincia Foggia), în apropierea şcolii medii Paolillo unde, pentru a evita arestarea pentru exploatarea prostituţiei, a ameninţat că-şi va tăia gâtul cu un cuţit, rănindu-se în mod repetat în mai multe părţi ale corpului.

Din fericire acest teribil episod s-a încheiat cu arestarea celor doi concubini români, George Marian Măciucă de 31 de ani şi Niculina Marilena Dina de 18 ani, cu acuzaţia de exploatare a prostituţiei, violenţă şi ultraj.

Astfel, în toamna anului 2013, Gazeta Românească scria că, în dimineaţa zilei de 24 octombrie 2013, o tânără de 27 de ani a sesizat faptul că a fost sechestrată şi obligată să se prostitueze de doi români.

Poliţiştii ajunşi la adresa indicată l-au identificat pe principalul suspect ca fiind George Marian Măciucă, care pe atunci avea 31 de ani. Când a fost prins la înghesuială, bărbatul a scos un cuţit şi a început să strige că dacă se vor apropia îşi va tăia gâtul. De altfel, înainte să fie prins de poliţişti, românul şi-a provocat o rană la nivelul antebraţul stâng.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...