Eveniment

Tir încărcat cu încălţăminte, răsturnat în Olt

Şoferul a rămas încarcerat în cabină

Un autotren încărcat cu marfă s-a răsturnat, luni, de pe podul rutier care trece peste calea ferată, la Găneasa, pompierii SMURD intervenind pentru a scoate şoferul rămas încarcerat în cabină.

În accident a fost implicat un autocamion, înmatriculat în Bulgaria, încărcat cu articole de încălţăminte, în care se aflau doi bărbaţi (şofer şi pasager).
La sosirea echipajelor, autocamionul a fost găsit în afara carosabilului, răsturnat pe o parte, iar pasagerul a fost găsit încarcerat.
Pentru extragerea pacientului, pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, accesul către victimă fiind îngreunat de poziţia în care se afla TIR-ul şi materialele aflate în cabina acestuia.
Pacientul, în vârstă de 45 ani, cetăţean bulgar, a fost conştient pe tot parcursul intervenţiei şi prezenta traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, fractură deschisă la glezna stângă, suspiciune de fractură la antebraţul drept si excoriaţii la membrele inferioare.
Şoferul autocamionului, în vârstă de 39 ani, cetăţean bulgar, prezenta traumatism cranio-facial şi excoriaţii la nivelul piciorului drept.
Ambele victime au fost transportate la UPU Slatina.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...