Special

Un poliţist din Mehedinţi strânge semnături în timpul liber pentru campania #Fară penali în funcţii publice

Un alt poliţist, de data asta din Mehedinţi strânge semnături în timpul liber pentru campania #Fară penali în funcţii publice.

„Astăzi am strâns semnături în susţinerea iniţiativei cetăţeneşti de modificare a Constituţiei României #FărăPenaliÎnFuncţiiPublice, în centrul municipiului Drobeta Turnu-Severin!!! M-am alăturat acestei cauze pentru că nu-mi mai doresc ca vreun condamnat penal pentru fapte săvârşite cu intenţie să fie în poziţia în care să administreze banul public şi să făurească legi pe care eu, ca poliţist, să fiu obligat să le respect şi să le aplic!!”, a spus Raul Ghenciu pe o reţea de socializare.

“Colegul meu de la Drobeta Turnu Severin, Raul Ghenciu, un luptător pentru democraţie (vezi canalul lui de YouTube), s-a hotărât să se alăture şi el ca voluntar pentru #FărăPenali, în ultimele 10 zile ale campaniei de strângere de semnături. O săptămână a poliţiştilor mi-aş dori şi eu. Găsim destui colegi care să ni se alăture?”, Radu Duţu, primul poliţist care a avut această iniţiativă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...