Sub Lupă

Bărbat reţinut pentru ameninţarea poliţiştilor

La data de 28 septembrie a.c., a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat care a ameninţat doi poliţişti, cu acte de violenţă.

Din cercetări rezultă faptul că, ieri, 28 septembrie a.c., V.G., de 40 de ani, din oraşul Bălceşti, s-a deplasat la sediul Poliţiei Bălceşti, unde a afirmat că va recurge la acte de violenţă faţă de doi poliţişti din cadrul Poliţiei Bălceşti, care nu se aflau în acel moment la sediul poliţiei.

Astfel că, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălceşti, s-a înregistrat un dosar penal pentru ameninţare, faţă de bărbatul în cauză fiind emis un mandat de aducere, pentru a fi audiat la sediul parchetului.

În urma activităţilor desfăşurate, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, bărbatul a fost depistat şi condus la sediul parchetului pentru audieri.

În baza probatoriului administrat în cauză, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbat, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul l.P.J. Vâlcea, urmând ca, azi, 29 septembrie a.c., să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bălceşti, cu propunere legală.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare, faptă prevăzută de Codul Penal.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...