Administraţie

"Primul ghiozdan", oferit la Slatina-Olt de primărie

700 de elevi de la clasele pregătitoare de la unităţile de învăţământ din Slatina, judeţul Olt, au avut o surpriză azi, când au păşit pentru prima oară în sălile de clasă. Au găsit în bănci ghizdane şi rechizite, cadouri oferite de primăria din municipiu. Banii au fost alocaţi din bugetul local, iar valoarea se ridică la 60.000 de lei. 11 şcoli din oraş au beneficiat de acest program.

Imediat de cum au intrat în clasă, copiii au fost foarte încântaţi de cadouri, mai ales că, pe lângă ghiozdanul cu rechizite, au primit şi câte o brioşă. Bucuroşi au fost şi părinţii. "Foarte frumos, o bucurie pentru copii. Nu ne aşteptam. Chiar nu ne aşteptam. Ne-am mai pregătit şi noi cât de cât", spune unul dintre părinţi. Banii pentru ghiozdane şi rechizite au venit de la bugetul local. "Este o acţiune a noastră printr-un proiect de hotărâre de consiliu local care s-a defăşurat an de an şi se numeşte «primul meu ghiozdan». Copiii preşcolari au primit câte un ghiozdan complet echipat cu tot ce trebuie în prima zi de şcoală", a declarat Gigi Vâlceleanu, viceprimarul din Slatina.

Nu este însă pentru prima oară când autorităţile locale fac mici cadouri elevilor din clasele pregătitoare din Slatina. În ultimii şase ani, au oferit rechizite şi penare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...