La Ţară

Piscina din Fârtăţeşti va fi deschisă publicului începând cu 1 august

Constructorii ignoră temperaturile ridicate şi lucrează de zor în comuna vâlceană la complexul de agrement, obiectiv finanţat de primărie cu 700.000 de lei din fonduri proprii

La sfârşitul anului trecut, Primăria Fârtăţeşti a demarat proiectul integrat de amenajare, pe o suprafaţă generoasă de teren situată chiar în spatele sediului instituţiei, a unui Complex de agrement, compus dintr-un parc, o piscină şi o zonă acoperită de evenimente în aer liber. Joi, 13 iulie, angajaţii societăţii care a câştigat licitaţia lucrau de zor la finisajele piscinei mult aşteptate de locuitorii din întreaga Vale a Cernei, în special de copii.

Primarul Nicolae Voicescu susţine că durata contractuală de finalizare a lucrărilor se întindea până la începutul sezonului rece, însă executivul şi consiliul local a gestionat fondurile în aşa fel încât mai mult de jumătate din obiectiv să fie accesibil publicului încă din această vară. “Proiectul este unul mai complex puţin, pentru că presupune şi amenajarea unui mic parc. După cum vedeţi, deja constructorul a adus şi mare parte din elementele de mobilier, băncile sunt chiar toate deja aduse. La piscină mai sunt efectuat finisajele, iar apoi probele, instalaţia de alimentare cu apă şi evacuare fiind şi ea montată deja. Lucrările erau programate să înceapă după 1 iunie, însă nu puteam să facem piscina la toamnă şi copii noştri, de aici, din zonă, să nu aibă unde se răcori în condiţii civilizate şi sub supraveghere. Am găsit înţelegere şi la constructor, ne-a ajutat şi vremea, am făcut şi noi eforturi şi facem în continuare să alocăm tranşele de bani la timp, în măsura posibilităţilor, astfel că lucrările au început în 1 mai. În aproximativ două săptămâni, lucrările vor fi încheiate la piscină, noi ne dorim ca ea să fie deschisă publicului începând chiar din 1 august. Obiectivul nostru nu va concura cu complexul Spa al familiei Niţu de la Măciuca, pentru că acela este destinat unui public cu posibilităţi materiale mai ridicate. Şi la noi intrarea se va face contra cost, însă preţul biletului va fi unul mai degrabă modic, gândit să acopere cheltuielile de întreţinere şi facturile la apă şi curent electric”, ne-a declarat primarul Nicolae Voicescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...