Special

Marş pentru viaţă, la Slatina

Sute de elevi din Slatina au organizat un marş, azi, pe străzile din municipiu pentru a strânge bani pentru colega lor, Georgiana Selea, care este bolnavă şi are nevoie de un tratament în străinătate.

Acţiunea a început la ora 14.00 şi a fost organizată de Consiliul Judeţean al Elevilor Olt, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi cu unităţile de învăţământ preuniversitar din municipiul Slatina.
„Marşul pentru viaţă” s-a derulat pe traseul Casa Tineretului – bulevardul A.I. Cuza – Esplanadă.

Suma de care Georgiana Selea, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic Metalurgic din Slatina, are nevoie pentru un tratament cu protoni la un spital din Franţa, este de 60.000 de euro, sumă care depăşeşte cu mult posibilităţile financiare ale familiei.

În urmă cu aproximativ un an, Georgiana a fost diagnosticată cu o tumoră la nivelul hipofizei. Anul trecut, pe 24 mai, a fost operată la Spitalul Marie S. Curie, fiindu-i îndepărtată hipofiza. I-a fost afectată însă vederea şi, cel mai grav, fata a rămas şi cu un rest tumoral. Acum, la un an după operaţie, fata trebuie să urmeze o radioterapie cu protoni în Franţa, costul acestui tratament fiind de 60.000 euro, iar timpul este limitat, pentru că tratamentul trebuie administrat până în 15 mai 2017.

Oricine doreşte să o ajute pe Georgiana, poate dona în conturile deschise la Banca Transilvania-Slatina, titular: Selea Virgilia.

LEI: RO4OBTRLRONCRTOOB8063902
EURO: RO528TRLEURCRTOOB8063901

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...