Sport

Fotbal inedit

Dublă bucurie în familia Nanu

Handbalista Olivia Nanu (29 ani) şi antrenorul de fotbal Ştefan Nanu (47 ani) organizează sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, nunta şi totodată botezul gemenilor.
Cei doi sunt de trei luni părinţii unei fetiţe, Maria Tabita, şi unui băieţel, Eduard Ştefan. ”Băiatul e mai cuminte, fetiţa e ceva mai nărăvaşă, cred că seamănă cu mine”, glumeşte tehnicianul, care, în iarnă, a refuzat oferta de a prelua pe CSM. La evenimentul de sâmbătă, de la Vâlcea, sunt aşteptaţi Mihai Roman (NEC Nijmegen), foştii fotbalişti Mohora şi Mitriţă, Marian Bondrea, dar şi managerul CSM-ului, Lucian Munteanu.


Altfel, din această vară, Ştefan Nanu a încetat contractul cu clubul olandez Emmen, unde antrena juniorii de 15-16 ani. ”Am încheiat în Olanda, trebuie să fiu cât mai aproape de casă, în ţară, copiii sunt mici. Mă interesează în special să continui munca cu copiii, să fac undeva un centru de juniori puternic”, a spus Fane Nanu. Familia Nanu este stabilită de trei ani la Râmnicu Vâlcea, unde a construit o vilă cochetă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...