Sport

Gigi Mulţescu şi Marcel Popescu, la Craiova!

Gigi Mulţescu a fost tehnicianul ales de CS U Craiova pentru a conduce echipa în sezonul următor, în timp ce Marcel Popescu va fi noul preşedinte

După ce negocierile cu alţi antrenori mai bine cotaţi au căzut, patronul de la CS U, Mihai Rotaru l-a ales pe Gigi Mulţescu, supranumit ”Smurd”, să resusciteze echipa alb-albastră.
În vârstă de 64 de ani, Mulţescu le-a mai pregătit în carieră pe Dinamo, Dacia Unirea Brăila, Samsunspor, Kayserispor, Adanaspor, Ankaragucu, Sportul Studenţesc, Astra, Gaziantepspor, Poli Timişoara, Petrolul Ploieşti, Jiul Petroşani, FC Braşov, FC Vaslui, „U” Cluj, Progresul, Ceahlăul, Delta Tulcea, Gaz Metan Mediaş, FC Ettifaq şi FC Voluntari, în sezonul recent încheiat.
CS U Craiova va avea şi un nou preşedinte, în persoana lui Marcel Popescu. Acesta va fi prezentat oficial la club joi (ora 14.00), alături de noul antrenor, în direct la Digi Sport 3. În sezonul 1991/1992, Marcel Popescu era preşedintele Universităţii Craiova, reuşind să câştige eventul.
După ce au condus echipa în acest sezon, antrenorii Daniel Mogoşanu şi Victor Naicu nu îşi vor păstra posturile, după ce Craiova a ratat primul loc în play-out, care ar fi dus în cupele europene. Nici Bogdan Vrăjitoarea nu are multe speranţe să rămână la ”satelit”.
Oltenii întocmiseră o listă scurtă, care cuprindea alte cinci nume de tehnicieni, dar unii dintre aceştia deja au refuzat oferta. Costel Gâlcă, recent demis de Espanyol, a fost una dintre primele opţiuni ale craiovenilor, dar fostul tehnician al Stelei nu s-a arătat dispus să preia echipa olteană. Cosmin Contra, un alt antrenor liber de contract, a fost şi el contactat, dar ”Guriţă” le-a transmis şefilor Craiovei că este în negocieri cu nişte echipe din Spania şi aşteaptă o oportunitate de acolo. Italianul Cristiano Bergodi, o altă variantă tatonată de olteni, a cerut un timp suplimentar de gândire, întrucât negociază şi cu nişte echipe din Serie B italiană. Cum oltenii doreau ca miercuri, cel târziu, să anunţe antrenorul, au renunţat la această pistă.


A patra variantă de pe lista alb-albaştrilor era un străin, tehnicianul sârb Nenad Lalatovic, de la Vojvodina Novi Sad. Lalatovic a dus Vojvodina pe locul 4 în campionatul ţării vecine, în urma granzilor Steaua Roşie şi Partizan.
Corneliu Papură a fost şi el în discuţii cu patronul Mihai Rotaru, mai ales că între cei doi a existat colaborare în ultima perioadă. Fostul internaţional făcea rapoarte şi lucra în interesul clubului oltean. Cei doi discută şi varianta ca Papură să preia echipa a doua, unde presiunea este mai mică.
Iosif Rotariu este primul transfer din staff, iar acesta va ocupa funcţia de coordonator al centrului de copii şi juniori, dar are şanse să devină şi antrenor secund. Totul va depinde ”însă” de noul ”principal”. Dacă acesta nu va fi de acord să colaboreze cu ”Roti”, atunci fostul fotbalist va rămâne doar la juniori.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...