Sport

Foştii jucători ai Chimiei sar în ajutorul lui Ştefan Stana

Fostul portar din perioada de gloriei a Chimiei Râmnicu Vâlcea, Ştefan Stana trece prin clipe dificile, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală, în urma căreia a rămas fără un picior.

După ce a apărat timp de mai bine de 4 ani poarta Chimiei Râmnicu Vâlcea, Ştefan Stana a lăsat în Zăvoi amintiri frumoase, în special câştigarea cupei. Preşedintele AJF Vâlcea, fostul său coleg, Constantin Pintilie a demarat strângerea unor fonduri, cu care să îl sprijine pe Ştefan Stana. ”M-aş bucura să îl ajutăm, am fost colegii lui, Ştefan Stana a scris istorie la Chimia, a participat la câştigarea cupei, la promovarea în Divizia A. A ajutat mult Chimia, a participat la cele mai importante evenimente. Orice ban contează, chiar dacă nu este vorba de sume mari. Domnul Grosu a venit cu ideea, Ştefan Stana este într-un cămin de bătrâni pentru a face recuperarea, nu are pe nimeni, are doar o fată care este încă studentă. Am făcut un tabel la AJF, cine vrea să contribuie, este binevenit, indiferent de sumă. Ştiu că a fost şi Mircea Sandu şi Kassai la el, sper că ei îl ajută mai mult” a spus Pintilie. Ştefan Stana este conducător la echipa de Liga a II-a Berceni şi membru în Comitetul Executiv al FRF, ca reprezentant al cluburilor de eşalon secund.
Chimia Râmnicu Vâlcea a câştigat în sezonul 1972-1973 Cupei României la fotbal, deşi echipa evolua în Divizia B. Chimia s-a impus cu 3-0 la rejucare în finala cu Constructorul Galaţi, echipă din Divizia C. În primul meci scorul a fost egal, scor 1-1.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...