Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Fildan s-a despărţit de Vâlcea

Portarul Călin Fildan s-a despărţit aseară amiabil de CSM Râmnicu Vâlcea, cu două etape înainte de finalul sezonului. La 40 de ani, veteranul Robert Tufuşi este singura soluţie de portar pentru jocul capital de sâmbătă, cu Unirea Tărlungeni!

Portarul titular al CSM-ului, Călin Fildan a părăsit Zăvoiul şi a plecat acasă, după ce a convenit cu managerul Lucian Munteanu asupra termenilor de reziliere a contractului. ”Ne-am înţeles amiabil pentru despărţire, mai sunt meciurile acestea două, cu Tărlungeni şi Reşiţa, două echipe deja retrogradate, eu nu cred că vor fi probleme. Bine, numai să nu facem ca la Satu Mare, să ratăm o mulţime de ocazii şi să luăm goluri atât de uşoare, mulţi jucători nu mai sunt concentraţi. S-au adunat multe şi la mine, poate şi la conducere. Eu am vrut să rămân să joc şi aceste două jocuri, dar dacă am văzut că nu se vrea, nu avea rost să stau, să mă rog să apăr” a explicat Călin Fildan.

Pentru antrenorul CSM-ului, Adrian Dulcea, singurele variante pentru postul de portar au rămas juniorul Teodorescu (16 ani) şi antrenorul de portari, Robert Tufişi (40 de ani). Celălalt portar senior din lot, Dragoş Geantă este accidentat şi nu poate evolua până la finalul sezonului. Tufişi a apărat ultima dată în urmă cu trei ani şi jumătate, pe 1 decembrie 2012, în partida CSM-Luceafărul Oradea 1-1, însă a fost la un pas să revină pe teren în urmă cu două luni, la un joc cu Pâncota. Juniorul Alex Marinoiu, care a debutat în urmă cu o lună, pe finalul jocului cu Reşiţa, este şi el plecat la Deva, la lotul de juniori. ”Marinoiu a crescut mult, este foarte talentat. Sunt convins că ar face faţă fără probleme în ultimele două meciuri, în ciuda mizei. M-ar bucura foarte mult să prindă şi 1-2 meciuri întregi, merită cu prisosinţă, a muncit enorm”, a mai spus Călin Fildan.

În schimb, antrenorul Vâlcii, Adrian Dulcea nu vrea să dea amploare despărţirii de portarul titular. ”Nu are rost să discut situaţia lui Fildan. Nu contează cine apără sâmbătă, important este să fim concentraţi, să câştigăm ultimele două meciuri, cu Tărlungeni şi Reşiţa şi să ne salvăm. Este important pentru toată Vâlcea. Voi folosi jucătorii care sunt concentraţi şi dau totul pentru echipă”, a anunţat Dulcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

27.05.2016 - 11:28FLORIN:Trebuia de mult dat afara dupa meciul cu Mioveni e un parnaias de portar el a pierdut multe meciuri

26.05.2016 - 18:11Vâlcea :Cel mai slab portar

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...