Sport

Fotbal, Superliga Vâlcea

Şirineasa câştigă titlul judeţean în Vâlcea

CS Şirineasa s-a impus azi, în derby-ul etapei a 27-a a Superligii Vâlcea, 3-0 (2-0) cu Flacăra Horezu!

Golurile echipei antrenată de Octavian Iordache au fost marcate de Ceapă, Despoiu şi L. Săraru. Din minutul 44, gazdele au evoluat în inferioritate, după eliminarea lui Marinescu. Cu patru puncte avans faţă de Horezu, când mai sunt doar două etape până la final, liderul CS Sirineasa nu mai poate rata cucerirea primului titlu judeţean din istoria clubului şi aşteaptă să îşi afle viitorul adversar în barajul de promovare în Liga a III-a. În ultimele două etape, Şirineasa mai joacă la Tomşani şi acasă, cu Dăeşti, două puncte fiindu-i suficiente pentru a-şi asigura matematic primul loc.


În schimb, după un retur excelent, Flacăra Horezu s-a prezentat lamentabil azi, în jocul decisiv pentru câştigarea Superligii. Nici nu avea cum fi altfel, pentru că, cu trei zile în urmă, a folosit echipa de bază în returul semifinalelor Cupei. O gafă impardonabilă a celor de la Horezu, care au demonstrat că nu pot trece de stadiul de amatori, sau, poate, nici nu au dorit mai mult în acest sezon, decât Cupa. Este evident că, pentru a avea echipa proaspătă la derby-ul de la Şirineasa, Flacăra trebuia să sacrifice semifinala Cupei de miercuri, pe care oricum a pierdut-o.
Nici Cozia Călimăneşti nu a dat dovadă de prea multe în acest sezon, deşi a iernat în postura de lider. Nu şi-a adus însă deloc întăriri în iarnă, deşi avea un lot subţire, a trăit practic doar din golurile lui Adrian Dulcea şi s-a prăbuşit în ultima perioadă, după ce golgheterul său nu a mai putut veni la meciuri, devenind antrenor la CSM. Totuşi, deşi nu mai are de mult şanse matematice de promovare, Călimăneşti ar putea juca în Liga a III-a, dacă se va organiza şi va găsi fondurile necesare, apropiaţii clubului găsind deja o altă echipă pe care o pot prelua.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...