Sport

Fotbal, Cupa României

Orleşti şi Perişani, în finala cupei!

Posada Perişani şi Voinţa Orleşti s-au calificat în finala fazei judeţene a Cupei României, care se va disputa pe 1 iunie, la Popeşti.

După 1-1 în prima manşă din semifinale, la Călimăneşti, Voinţa Orleşti a câştigat miercuri returul de pe teren propriu, 2-0 cu Cozia. Orleştiul este revelaţia din returul Superligii, însă are în continuare mari emoţii pentru salvarea de la retrogradare. Cozia este în picaj evident, după ce a condus mult timp campionatul, fiind lipsită de aportul lui Adrian Dulcea, care a preluat postul de antrenor la CSM.


După 1-1 în manşa tur a semifinalelor Cupei, la Horezu, Posada Perişani a câştigat returul, 2-1 cu Flacăra. Meciul s-a disputat pe terenul sintetic din Zăvoi, în acelaşi timp cu partida de Liga a II-a, CSM-Şoimii Pâncota 2-1. Flacăra a folosit echipa de bază, deşi sâmbătă va juca un meci decisiv pentru câştigarea titlului, la Şirineasa. Cu trei etape înainte de finalul Superligii, Horezu este la un singur punct în spatele liderului Şirineasa şi are nevoie de victorie sâmbătă pentru a deveni favorită la accederea la ”barajul” de promovare în Liga a III-a.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...