Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Lucian Munteanu: Îmi asum responsabilitatea pentru acest sezon

Managerul clubului CSM Râmnicu Vâlcea, Lucian Munteanu a stat în premieră miercuri, pe banca tehnică, pentru fi alături de echipă în meciul cu Şomii Pâncota, unul crucial în lupta pentru evitarea retrogradării.

Picajul Vâlcii a luat sfârşit, CSM obţinând fără emoţii o victorie mult mai clară decât scorul final, 1-0 cu Şoimii, la capătul unui meci, în care a ratat ocazii cât tot sezonul regulat.


”Am simţit că traversăm o perioadă foarte grea şi am vrut să fiu alături de băieţi şi de staff-ul tehnic. Înaintea meciului, le-am transmis jucătorilor în vestiar că iau asupra mea toată presiunea care s-a creat în jurul echipei în ultima perioadă, îmi asum responsabilitatea pentru tot ce s-a întâmplat în acest sezon. Le-am transmis încredere şi mă bucur că a ieşit bine. Ratarea play-off-ului a cântărit mult din punct de vedere psihic, motiv care a dus la un blocaj al jucătorilor. Vom rămâne concentraţi în continuare şi încercăm să rezolvăm matematic, cât mai repede, problema evitării retrogradării, cuvânt cu care jucătorii mei nu sunt obişnuiţi şi de care probabil s-au speriat”, a declarat Lucian Munteanu.
Şeful clubului din Zăvoi asigură că Vâlcea are o echipă peste nivelul retrogradării şi va termina sezonul cu fruntea sus. ”În cei patru ani de Liga a II-a, cu Damila şi CSM, am terminat de două ori pe locul 3, ne-am bătut la promovare cu echipe care au avut bugete mult mai mari decât ale noastre. Anul trecut am terminat pe locul 7, asta pentru că prioritar a fost salvarea clubului. O parte dintre jucătorii noştri au fost învăţaţi să lupte pentru cu totul alte obiective, iar lângă ei, indiferent cine a fost antrenor, am încercat tot timpul să aducem un plus. De-a lungul timpului am făcut şi greşeli, e drept, dar Vâlcea nu are echipă care să retrogradeze. În ultimii ani, Vâlcea a avut o echipă puternică, respectată de toţi adversarii şi aşa vom termina campionatul”.

CSM este primul loc în play-out, cu trei etape înainte de final, având două puncte avans de U Cluj şi Satu Mare şi patru puncte avans de Pâncota, care ocupă primul loc retrogradabil.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

19.05.2016 - 21:44ionut:Da nu spune si cati bani a varsat primaria pentru echipa

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...